Бета

Обекти

TЪРСИ

Христо Смирненски, паметна плоча с барелеф

Детайли за Паметника

Паметна плоча с барелеф, апликирана на фасадата на СГСАГ „Христо Ботев“ над човешки хоризонт.

Вид:
Паметна плоча с барелеф
Период:
1944-1989 г.
Местоположение:
София кв. Долни Лозенец бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” № 34

За коментари