Бета

Обекти

TЪРСИ

Методи Д. Славчев, д-р, паметна плоча

Детайли за Паметника

                               Паметна плоча, апликирана на фасада на жилищна сграда.

Период:
след 1989 г.
Местоположение:
София ул. „Шести Септември” № 1

За коментари