Бета

Обекти

TЪРСИ

Скобелев, ген., паметна плоча с релеф

Детайли за Паметника

Паметна плоча, апликирана на фасада на жилищна сграда. Материал – метал.

Вид:
Период:
1944-1989
Местоположение:
София бул. „М. Д. Скобелев” № 77

За коментари