Бета

Обекти

TЪРСИ

Васил Златарски, проф.

Детайли за Паметника

Паметен знак с релеф, апликиран на декоративна стена до входа на 138 СОУ „Проф. Васил Златарски”, бивше „Юрий Гагарин”. В съседство стои паметна плоча с релеф на Юрий Гагарин.

Вид:
Период:
след 1989 г.
Местоположение:
ж.к. „Гео Милев“

За коментари