Бета

Обекти

TЪРСИ

Райко Даскалов, гроб, Борисова градина

Детайли за Паметника

Гроб на Райко Даскалов в парка.

Вид:
Период:
1944-1989 г.
Местоположение:
София парк „Борисова градина“

За коментари