Бета

Обекти

TЪРСИ

„Шандор Петьофи”, монументална стенопис, 7 СОУ „Св. Седмочисленици”

Детайли за Паметника

Вид:
Период:
след 1989 г.
Местоположение:
София ул. „Цар Иван Шишман“ № 28

За коментари